Monier dakpannen

Monier is het dakpannenassortiment van fabrikant BMI met zowel keramische als betonnen dakpannen voor het hellende dak. Monier heeft een uitgebreid assortiment aan vlakke, holle en platte keramische en betonnen dakpannen waarmee er voor elk dak altijd een passende oplossing is. Met een actueel assortiment van meer dan 30 soorten heeft u een ruime keuze aan modellen voor uw nieuwe dakpannen.

Monier brengt al sinds 1900 producten op de Nederlandse markt. De naam “Monier” staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Monier biedt haar klanten niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten maar ook garanties met haar langlopende garanties.

Het assortiment van Monier omvat vlakke en holle tegels in verschillende diktes en afmetingen. Ze zijn gemaakt van keramiek of beton, waardoor ze sterk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn. Tegelijkertijd zijn ze verkrijgbaar in een groot aantal vormen en kleuren, zodat u de juiste dakpan kunt vinden die past bij de stijl van uw woning, maar ook bij de omgeving.

Soorten monier dakpannen

Het productassortiment van Monier kan worden onderverdeeld in platte en holle dakpannen. Op basis van deze typen heeft Monier een breed assortiment dakpannen in verschillende stijlen ontwikkeld.

Platte dakpannen zijn verkrijgbaar in een groot aantal stijlen en kleuren. Bijvoorbeeld de Romano XL, Adelphi en Senoro. Deze platte dakpannen geven uw woning een authentieke uitstraling. Naast de traditionele platte dakpan kunt u ook kiezen uit moderne platte dakpannen, zoals de Nieuwe Hollander.

Holle dakpannen worden al vele eeuwen gebruikt vanwege hun grote flexibiliteit. Monier heeft verschillende soorten holle dakpannen ontwikkeld, waaronder de holle halfronde pan en de holle kruispannen.

Monier sneldek

De Sneldek van Monier is een kleidakpan met een vlakke vorm en onopvallende in elkaar grijpende randen. Hij biedt een uitstekende bescherming tegen regen, wind en koude. Een tijdloze tegel met een sterke persoonlijkheid en sterke waarden: hij is zeer robuust, duurzaam, vorstbestendig en gemakkelijk aan te brengen. Al deze kwaliteiten maken van de Sneldek een betrouwbaar product voor vele jaren. De Sneldek is verkrijgbaar in drie kleurtonen: rood, antracietgrijs en donkergrijs. U kunt ook kiezen voor een getufte uitvoering van de Sneldek pan.